Banes Motor České Budějovice
06.01.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Nadcházející víkend se konečně naplno rozeběhnou všechny mládežnické soutěže. Juniorku čekají východočeské týmy, starší dorost venkovní dvojzápas, mladší dorost domácí dvojzápas a na rezervu mladšího dorostu si brousí zuby v nedalekém Táboře.

Juniorka

Juniorku čekají dva východočeské celky. V prvním zápase ve čtvrtek 7.1. sehraje své první mistrovské utkání roku 2016 s týmem HC Dynamo Pardubice, který v minulém předvánočním kole podlehl ve východočeském derby na svém ledě Hradci Králové. Pardubickým náleží v tabulce prozatím 12. příčka se shodným počtem bodů jako čtrnáctému týmu Motoru. Utkání začíná na pardubickém ledě v 17:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 9.1. se budějovičtí junioři představí na domácím ledě v zápase s týmem Mountfield Hradec Králové. Královéhradečtí jsou na 6. místě extraligové tabulky. Utkání začíná v Budvar Aréně v 16:30.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci pokračují dalšími dvěma venkovními zápasy nadstavbové části. V pátek 8.1. změří své síly s celkem Havlíčkova Brodu, který v nadstavbové části podlehl Karlovým Varům i Chemikům z Litvínova (v tomto zápase až v prodloužení). Utkání začíná v 15:00.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 9.1. pokračují dorostenci ve své „Vysočina Tour“ a zavítají do Jihlavy. Jihlavští v nadstavbové části „nafasovali osmičku“ ve Varech a podlehli i Litvínovu. Utkání začíná ve 12:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci se utkají ve čtvrtek 7.1. s jihlavskou Duklou, která v minulém kole těsně podlehla Kometě v utkání pořádaném pod širým nebem v rámci brněnského „Open Air“. Utkání začíná v Budvar Aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V neděli 10.1. změří své síly s celkem Žďáru nad Sázavou, který v minulém kole podlehl Bruslařům z Mladé Boleslavi. Utkání začíná v Budvar Aréně ve 12:00.

On-line přenos zde.

Otazníkem zůstává případné pondělní utkání na ledě brněnské Komety. Ačkoliv tento zápas figuruje v rozpisech na některých webech, tak toto utkání ale nebylo doposud oficiálně potvrzeno. Kdyby k potvrzení došlo, konal by se tento zápas v pondělí 11.1. od 12:00 v Brně.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v sobotu 9.1. utkání na ledě lídra ligové tabulky HC Kohouti Tábor. Táborští poslední dobou malinko ztratili svou dosavadní suverenitu, když například v minulém kole podlehli na samostatné nájezdy týmu Třebíče. Utkání začíná na táborském ledě v 13.30.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....