Banes Motor České Budějovice
02.03.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Juniorku a mladší dorostence čekají poslední dva zápasy před zahájením play-off. Situace u juniorky je zamotaná, týmy jsou v tabulce natěsnány s malými bodovými odstupy a poslední dvě kola mohou s pořadím a složením dvojic výrazně zamíchat. Mladší dorostenci vstoupí do play-off ze spodních pozic a jako nejpravděpodobnější se zatím jeví možnost, že se v prvním kole utkají s jedním z lídrů "horních tabulek". Buďto s Plzní, která kraluje skupině "Západ" nebo se Zlínem, který je v čele skupiny "Východ".

Juniorka

Juniorku čekají dva venkovní zápasy se severomoravskými soupeři, kteří jsou v extraligové tabulce poměrně vysoko. V prvním zápase v pátek 4.3. sehraje své utkání s týmem HC Oceláři Třinec, který je v tabulce druhý, pouhý bod za vedoucí Spartou Praha. Utkání začíná na třineckém ledě v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 5.3. zakončí Budějovičtí základní část extraligy zápasem s Vítkovicemi, kteří jsou prozatím na 4. místě tabulky. Utkání začíná na ostravském ledě v 17:00.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci již své mistrovské zápasy v nadstavbové části dohráli a jelikož nepostoupili do play-off, sezóna jim již v tomto smyslu skončila.


Mladší dorost A

Mladší dorostence čeká ve čtvrtek 3.3. utkání s celkem HC Dukla Jihlava. Utkání začíná ve Světlé nad Sázavou v 17:30.

On-line přenos zde.

V neděli 6.3. zakončí nadstavbovou část domácím utkáním se Žďárem nad Sázavou . Utkání začíná v Budvar Aréně v 17:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v sobotu 5.3. domácí utkání s rezervním týmem Mladé Boleslavi. Utkání začíná v Budvar Aréně v 16:00.

O den později, v neděli 6.3. se představí na domácím ledě v utkání s Kolínem . Utkání začíná v na druhé ledové ploše v 10:00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....