Banes Motor České Budějovice
20.06.2016, Klub

110 let Madety, vedení klubu gratulovalo u tradičního partnera

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Jeden z největších sponzorů a partnerů českobudějovického hokeje, to je společnost Madeta. Ta slavila neuvěřitelných 110 let od založení a pozvání na společenskou událost s tím spojenou od pana ředitele Milana Teplého s radostí přijalo i vedení ČEZ Motor České Budějovice.
Českobudějovický hokej a Madeta mají hodně společného, obrovskou tradici, vysokou kvalitu a zejména vzájemnou současnost. Vždyť Madeta byla při znovuzrození jedním z prvních partnerů, který slíbil na obnovu klubu prostředky. "Madeta je pro nás jedním z nejvřelejších partnerů. Při znovuzrození klubu v roce 2013 byli pan Teplý s ředitelem Budvaru panem Bočkem prvními, které jsme oslovili, a oba okamžitě přispěchali s podporou. Je pro nás velkou poctou, že můžeme téhle tradiční jihočeské značce popřát k narozeninám," nešetřil chválou prezident Motoru Roman Turek.



Madeta podporuje hokej nejen finančně, její výrobky jsou samozřejmostí třeba i v mládežnické klubovně, kde je mají malí hráči denně k dispozici, nebo při populárních soutěžích pro děti s kapitánem Lipánkem během zápasů. "Přejeme Madetě spoustu dalších úspěšných let, spolupráce s panem Teplým je vynikající a na hokeji ho vždy moc rádi vidíme. Uděláme maximum, aby naše společná hokejová cesta vedla mezi naprostou českou elitu, kam patří právě i Madeta," doplnil provozní ředitel Petr Sailer.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....