Banes Motor České Budějovice
25.09.2020, Klub

Permanentkáři na hokej po sektorech, přenos po internetu zdarma

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nové vládní nařízení omezuje vstup do Budvar arény na 1000 osob. Takovému počtu už nelze vyhovět systémem, který byl nastaven na úvodní utkání. Klub je tak nucen oznámit před každým zápasem vždy příslušné sektory, které budou mít na utkání přístup. Systém bude sektory spravedlivě točit, aby fandové přišli o co nejmenší počet utkání. Bude nutné fanoušky po celé tribuně rozprostřít, ideálně ob řadu a ob místo, nicméně v okolí pro zápas vybraných sektorů bude vždy spousta volného prostoru, takže každý bude mít velmi dobré místo k sezení. Nebude ale možné s určitostí sedět na konkrétním místě, které máte napsané na permanentce, s tím je nutné počítat. Pro všechny permanentkáře pak je připravena možnost, aby mohli utkání sledovat alespoň na portálu Hokejka. Fandům, jejichž sektor nebyl pro utkání vybrán, pochopitelně vzniká i nárok na kompenzaci, která ale bude řešena až na konci sezony. (aktualizace: Nouzový stav, který bude platit od 5.10., vylučuje jakékoliv návštěvy diváků na stadionech)

Kdo půjde na příští utkání?

Systém vstupenek vygeneroval sektory tak, aby splňovaly požadavek na maximální možnou kapacitu. Pro první domácí utkání v pátek 2. října s Vítkovicemi, tak mohou na zápas dorazit fandové s permanentkami do sektorů: A2, A3 (vstup vchodem č. 2 u hlavní pokladny) a C4, D3 a D4 (vstup vchodem číslo 4 od řeky). Ještě jednou upozorňujeme, že zdaleka ne každý bude moci sedět na svém místě.

Pokud vlastníte permanentku do těchto sektorů vybraných pro následující utkání, ale nemůžete přijít, uvolněte prosím v aplikaci pro systém Android nebo pro iPhony vaši permanentku. Volná místa budeme přednostně nabízet jiným permanentkářům, zejména členům fanklubu. Pochopitelně i nadále platí, že všichni fandové v hale musí mít ochranné prostředky dýchacích cest (nos, ústa) jako jsou respirátory, roušky, ústenky, šátky, šály nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének. A musí je mít nasazené už při vstupu do haly a po celou dobu utkání.

Jak se dostat k přenosu na Hokejce?

Permanentkáři všech klubů Tipsport extraligy ledního hokeje, včetně našeho, mají díky jedinečné nabídce BPA sport marketing možnost sledovat streamy z TELH až do konce října bezplatně. Jak se ke streamům dostanou?


1. Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky Motoru.

2. Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.

3. V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.

4. Vyberte si členství s názvem „KLUB TELH“ a klikněte na „Objednat“.

5. Do pole „Zadej slevový kód“ zadejte velká psací písmena "MCB" a hned za ně kód vaší permanentky, tedy např. MCB123456

6. Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.

7. Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.

8. Nyní už můžete sledovat streamy z TELH na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Tipsport extraliga / TELH živě


V případě problémů s registrací můžete kontaktovat podporu HokejkaTV.cz na mailu podpora@hokejka.cz.

Každý slevový kód lze použít jen jednou. Pokud ho tedy někdo zadá před vámi, už nepůjde uplatnit. Co se týká přihlášení a sledování přenosů, můžete se přihlásit a sledovat přenosy v jeden čas pouze na jednom zařízení. Na HokejkaTV.cz se vysílají všechna utkání TELH, kromě exkluzivně vybraných přenosů O2 TV Sport. Na jejich vysílání nemá HokejkaTV.cz práva.


I pokud nemáte permanentku, stále můžete na HokejkaTV.cz sledovat streamy nejen zápasů Motoru, který tím můžete i podpořit. K dispozici jsou dva druhy předplatného: denní za 99 korun a týdenní za 249 korun. Po uhrazení této částky jdou všechny peníze po odečtení DPH a povinných bankovních poplatků přímo klubům.





Fanouškům se za nastalou situaci omlouváme a věříme, že se co nejdříve budeme moci sejít opět v Budvar aréně.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 25. Sochor (Pitel, Bystřický), 37. Tomas (Hoch, Kusak), 38. Kusak (Humeník), 44. Kuprijanov (Kusak, Humeník) –...

Branky a nahrávky: 02:13 Lev (Koníř, Mařík; 5/4) – 01:34 Douda (Hofman, Mareš; 5/5), 46:35 Zachariasz (Daněk, Rončka; 5/5)....