Banes Motor České Budějovice
07.08.2020, Klub

Vstupenky na přípravu v první fázi pro permanentkáře

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Pro hokejové zápasy momentálně platí poměrně velká omezení, jediná varianta, která je v současnosti možná, znamená, že každý divák musí mít pro pohárové a přípravné duely svůj lístek. Sedět v hale se smí pouze ob řadu a ob místo a je tak nutné sedět pouze a jen na místech, kam má každý divák lístek! Permanentky na přípravu neplatí, nicméně právě permanentkáři mají přednostní možnost si lístky dané do prodeje za symbolických 50 Kč zakoupit. Stačí při koupi lístku zadat své číslo permanentky. Vstupenky můžete zakoupit ZDE a jejich prodej bude probíhat pouze on-line. Je možné, že některé další se objeví v prodeji v průběhu pondělí či úterý, když své rezervace nevyužijí kluboví partneři a od té doby bude probíhat i prodej fanouškům, kteří permanentky nemají.
Bez zakoupené vstupenky nebude moci být nikdo do Budvar arény vpuštěn, tudíž není bez lístku možný ani vstup dětem. Prosíme zejména o to, abyste se pečlivě podívali, kterým vchodem je možné na zápas do vašeho sektoru a na vaše místo jít, jiným vchodem to nebude možné, protože hala bude rozdělena na pět vzájemně oddělených sektorů. Všichni fandové v hale musí mít ochranné prostředky dýchacích cest (nos, ústa) jako jsou respirátory, roušky, ústenky, šátky, šály nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének. Vše podléhá mimořádnému opatření vlády.

Uvědomujeme si, že v minulých letech byl vstup pro permanentkáře na přípravné zápasy volný a je nám líto, že to tak nemůže být z objektivních důvodů i letos, proto jsme přípravné zápasy už před sezonou z permanentek vyjmuli. Cena 50 Kč byla zvolena jako symbolická a alespoň částečně nám pomůže pokrýt zvýšené náklady spojené s oddělováním sektorů, nákupy dezinfekcí, složitého nastavování systému prodeje vstupenek atp.

Prosíme všechny fanoušky, aby se v hale i nejbližším okolí chovali s maximální opatrností a dle všech hygienických doporučení. V sektoru k stání je nutné stát na vylepených značkách. Na přiloženém plánku jsou vyznačené vchody příslušné k daným sektorům a místům.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 25. Sochor (Pitel, Bystřický), 37. Tomas (Hoch, Kusak), 38. Kusak (Humeník), 44. Kuprijanov (Kusak, Humeník) –...

Branky a nahrávky: 02:13 Lev (Koníř, Mařík; 5/4) – 01:34 Douda (Hofman, Mareš; 5/5), 46:35 Zachariasz (Daněk, Rončka; 5/5)....